Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii lui Taylor Swift. Artista și-a lansat cel de-al 6lea său album din carieră, "Reputation", care cuprinde nu mai puțin de 15 piese.

Artista în vârstă de 27 de ani a lansat până acum 4 piese de pe noul album. Mai întâi a șocat pe toată lumea cu videoclipul "Look What You Made Me Do", iar apoi au venit pe rând "...Ready for it?" "Gorgeous" și "Call It What You Want."

OMG! Shakira își anulează concertele pe bandă rulantă! Uite ce s-a întâmplat!

Ca o surpriză, Taylor Swift și-a lansat și a 5a piesă de pe album, în timpul unei pauze publicitare, pe postul american ABC. Se numește "New Year's Eve", în traducere "Revelionul", și este o piesă de dragoste compusă pentru iubitul ei, actorul Joe Alwyn.

TOP 10 cupluri celebre care s-au despărțit când toată lumea se aștepta mai puțin

A fost prima interpretare a unui cântec nou în trei ani și prima sa apariție la TV, care promovează noile piese, după episodul din 2014 - pentru albumul "1989". Clipul a fost pre-înregistrat în timpul unei sesiuni Swift's Secret, în casa ei din Rhode Island, când mai mulți fani au avut ocazia să asculte în premieră noul album al artistei.

Cu douăsprezece ore înainte de lansarea oficială, albumul lui Taylor Swift a "scăpat" online, însă artista a avut grijă să ucidă rapid acele link-uri.