Vanotek și Eneli ne-au obsedat toată vara cu "Back to Me". Piesa pe care ai fredonat-o și tu, dacă nu cumva ai căutat-o chiar și pe Shazam, a reușit să se mențină pe primele locuri în Most Wanted, clasamentul muzical de la ZU. Săptămâna asta este pe 9 și stă destul de confortabil!

Cu toate astea, Vanotek se pregătește să dea lovitura din nou. De data asta... solo. După ce a colaborat în ultima vreme cu Eneli și Mineli, Vanotek a decis să-și încerce norocul și pe cont propriu, așa că a lansat "Love Is Gone", o piesă compusă de britanicul Bryn Christopher și produsă de Vanotek la Londra.

Uite ce PORECLE aveau artiștii de la noi în copilărie! Ghicești cine erau Pitica, Bujie sau... ?

"Este o piesă pe care am compus-o în cadrul unei sesiuni pe care am avut-o la Londra cu Bryn Christopher. Eu aveam instrumentalul, iar el a venit cu versurile și linia melodică. Am fost foarte încântat de rezultat și am știut că va fi următorul meu single", a declarat Vanotek. Piesa spune povestea unei iubiri terminate, iar vizualul asociază pierderea iubirii cu un accident rutier în care amintirile îi năpădesc pe cei doi protagoniști.