Asta da, surpriză! Aparent Irina Rimes și formația Zdob și Zdub nu ar avea nimic în comun din punct de vedere muzical, dar iată că stilurile lor diferite s-au unit perfect pe melodia „Sânziene”, în care cântă despre vechile tradiții de ghicire a ursitului.

Irina Rimes și Zdob și Zdub au lansat o nouă piesă ce te teleportează într-o lume a magiei, tradiției și mitologiei. Piesa „Sânziene” transpune în versuri obiceiul ghicitului de către fete a ursitului în noaptea de Sânziene sau cum mai este numită această sărbătoare, Drăgaica.

Colaborarea se bucură și de un videoclip filmat într-un cadru natural. Piesa face parte din albumul „Bestiarium”, care este al 10-lea material discografic din cariera trupei. Din 14 piese de pe acest album, 5 au fosr deja lansate: „Lupul Solitar”, „Omul Liliac”, „Colindul leului”, „Ursul” şi „India mă cheamă”.

”Meet our "Sânziana"! În ajunul iernii împreună cu Irina Rimes vă vom aminti de căldura nopților de vară! ☄️ Căci frigurile vor trece, iar cea mai mistică noapte din an — Noaptea de Sânziene — ne așteaptă. 🔭 Fetele, mai aveți 7 luni ca să vă pregătiți de noaptea magică, în care veți împleti cununile din flori... 💐🌻🌺”, au scris băieții pe pagina lor de Facebook.

Ce notă îi dai videoclipului?