Pe Sia o vezi și o auzi live la București, pe 17 august, în Piața Constituției. Australianca încheie festivalul ZUTOPIA Music Festival, cu un concert pe care nu trebuie să îl ratezi. Îi asculți piesele, i le fredonezi, dar cât de bine o cunoști pe Sia?

Așa se naște un hit! Cum a ajuns Sia să cânte ”Titanium” cu David Guetta | #ZUTOPIA

Îți facem noi cunoștință mai bine cu ea. Nu știm dacă își va arăta fața la București, dar aproape că nici nu mai contează. Uite 14 lucruri pe care probabil nu le știai despre Sia:

Top 11 cele mai tari look-uri pe care le-a avut Sia! #ZUTOPIA

1. E născută pe 18 decembrie 1975, iar numele ei complet este Sia Kate Isobelle Furler.

2. Face parte dintr-o familie de muzicieni: mama, tatăl și cei doi unchi au foat compozitori și cântăreți.

3. În 2010 a făcut o depresie severă, pentru că și-a pierdut tatăl alcoolic. De atunci a devenit din ce în ce mai introvertită și a început să se ascundă de oameni. Inclusiv faptul că își acoperă fața atunci când cântă are legătură cu depresia. 

4. A fost dependentă de droguri și de alcool. 

5. A primit provocarea de a compune o piesă pe loc. În 18 minute a scris muzica și versurile pentru ”Chandelier”. În două săptămâni, piesa era pe toate radiourile și pe locul 3 în topul Billboard.

6. După ”Chandelier” vine ”Elastic Heart”, care spune povestea ei și a tatălui ei, pe care nu a putut să-l salveze de la moarte.

7. Hitul ”Titanium” l-a compus pentru David Guetta, iar vocea feminină trebuia să fie a lui Mary J. Blige. Sia a dat o probă de voce, iar lui Guetta i-a plăcut atât de mult, încât a lansat melodia fără să-i spună.

8. Piesa ”Kill and Run” face parte de pe coloana sonoră a filmului ”The Great Gatsby”.

9. A compus pentru cei mai mari artiști din lume: Jessie J, Celine Dion, Eminem, Christina Aguilera, Beyoncé, Katy Perry, Jennifer Lopez, Shakira, David Guetta, Rita Ora și lista e lungă. 

10. În 1997 a apărut în serialul australian ”Home and Away”.

11. Suferă de boala Basedow-Graves, o afecțiune a glandei tiroide.

12. E bisexuală. A recunoscut într-un interviu că a avut relații și cu femei. 

13. E vegană, nu consumă carne sau produse de proveniență animală. Stă departe de haine și accesorii făcute din blană sau piele de animal.

14. Beyonce a spus despre ea că e genială. Și n-are nimeni curaj s-o contrazică pe Queen B., nu-i așa?

ZUTOPIA Music Festival ți-i aduce vara aceasta la București pe Sia și Steve Aoki, cu Rihanna în deschidere. Biletele şi abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Intră în fiecare zi pe ZUTV.ro şi vezi ce mai e nou legat de ZUTOPIA Music Festival! Te ținem la curent!