DJ-ul fenomen Steve Aoki vine vara asta la ZUtopia Music Festival şi pur şi simplu nu trebuie să-l ratezi. Pe bune! S-ar putea să fie cea mai tare experiență pe care o trăieşti la un concert.

Rihanna deschide ZUTOPIA Music Festival, cu Steve Aoki şi Sia

Nu ne crezi? Uite 5 motive să mergi să-l vezi pe Steve Aoki la ZUTOPIA!

1. O să fie tort!

Din 2011, Aoki a transformat bătaia cu tort într-un trademark al concertelor lui. Bine, nu e o bătaie în sine, ci un tort aruncat în fața unui fan pe care îl alege din mulțime. Nimeni nu se supără, din contră! Toți speră că ei vor fi cei aleşi!

2. Poți să faci rafting prin mulțime cu Steve Aoki!

Pe lângă momentul cu tortul, Steve Aoki mai are un moment "signature": ăla în care se plimbă cu o barcă gonflabilă pe o "mare" de mâini. Şi dacă eşti norocos s-ar putea să te ia cu el. N-ai cum să ratezi aşa ceva! Pur şi simplu n-ai cum!

3. Poți să faci baie cu şampanie!

Având în vedere că pe 15 august cel mai probabil o să fie caniculă. Iar şansele ca el să-ți facă un duş cu şampanie sunt mari.

4. Show-ul o să fie o gură de aer proaspăt!

Pentru că sigur va fi nevoie de asta. Dacă ajungi pe lângă scenă, are Steve grijă să nu mori de cald!

5. Am zis că o să fie tort?

Am zis, dar mai zicem o dată ca să-ți intre bine în cap! Niciodată nu e destul tort!

Steve Aoki va mixa la Bucureşti, în Piața Constituției, pe 15 august, în prima zi de ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL. Biletele şi abonamentele sunt deja la vânzare prin rețeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Ia-le cât sunt calde, că se dau repede!