Steve Aoki nu e vreun DJ banal şi asta e evident dacă te uiți la toate drăciile pe care le face prin show-uri. Dar nici în afara lor nu e deloc potolit şi mai mereu în mintea lui se întâmplă chestii. Altfel nici nu ar fi făcut până acum aproape 25 de milioane de dolari.

VIDEO. Cele mai tari colaborări marca Steve Aoki! #ZUTOPIA

Uite 6 chestii dubioase despre Steve Aoki, unul dintre cei mai tari DJ din lume la ora actuală, pe care îl vezi la Bucureşti pe 15 august, la ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL.

I-ar fi plăcut să fie prieten cu Mozart şi Beethoven. Şi probabil ar fi "rupt" dacă ar fi colaborat cu ei.

WOW: TOP 3 asemănări incredibile cu DJ-ul Steve Aoki la care nu te-ai fi gândit niciodată! #ZUTOPIA

E obsedat de benzile desenate cu Wolverine şi are acasă colecția completă. Este şi colecționar de viniluri: are peste 5000 de discuri organizate pe genuri, pe label şi în ordine alfabetică. Are omul idei fixe! Noroc că nu sunt puține!

Steve Aoki vrea să fie primul DJ care mixează pe Marte: "Aş scrie şi aş produce o piesă pe drum, una care să redea întreaga experiență. Aia ar fi prima piesă din set".

10 lucruri pe care trebuie să le ştii despre Steve Aoki! #ZUTOPIA

Înainte de a fi DJ, Steve Aoki asculta punk rock şi hardcore şi a fost solistul trupei This Machine Kills din 1997 până în 2000. Şi cânta aşa:

De când are părul lung, nu s-a dus niciodată la frizer. Când trebuie să se tundă, o face singur sau roagă un prieten sau pe iubita lui. "Îmi place să am părul lung şi unsuros. Dacă m-aş duce la frizer, ar arăta prea bine şi nu vreau un asemenea look", spune Steve.

Poate să adoarmă la comandă. Cu un aşa stil de viață, probabil e cel mai bun lucru pe care putea să-l învețe.

#aokinap #2 The 20,000 feet #Aokijet Nap. Somewhere between Sweden and Scotland. August 17, 2013.

A photo posted by Steve Aoki (@steveaoki) on

STEVE AOKI va mixa la Bucureşti, în Piața Constituției, pe 15 august, în prima zi de ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL. Biletele şi abonamentele sunt deja la vânzare prin rețeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Ia-le cât sunt calde, că se dau repede!

5 motive BETON să mergi să-l vezi pe Steve Aoki! #ZUTOPIA