Vrei să vezi un film emoționant şi nu te poți hotărî? Anul acesta, ai de unde alege! Oferta cinematografelor este bogată.

Am aruncat o privire peste lista filmelor care vor lansa în 2018 și ți-am pregătit o listă de "must see". Atenție: te vor face să plângi... garantat!

6 trenduri inspirate de la vedete pe care o să le vezi peste tot în 2018

Happy End - 12 ianuarie

Happy End este drama contemporană a unei familii care se stabileşte în Calais, Franța, pe fondul severei crize a refugiaților.

Every Day (Zi după zi) - 23 februarie

Bazat pe cartea lui David Levithan, filmul spune povestea lui Rhiannon, o tânără timidă, se îndrăgostește de un băiat care se transformă în fiecare zi în altcineva.

Nelyubov (Loveless) - 16 martie

Este un film rusesc, premiat la Cannes. Certându-se constant, și pe cale să vândă apartamentul, Borys și Zhenya divorțează și se pregătesc fiecare, separat, de noile lor vieți: Boris, cu prietena sa mai tânără și însărcinată și Zhenya cu amantul bogat care-și dorește mult să se căsătorească. Niciunul dintre ei nu pare interesat de copilul lor de 12 ani, Alyosha, până când acesta dispare.

Midnight Sun - 13 aprilie

Un muzician adolescent suferă de o boală genetică rară care îi cauzează sensibilitate la lumina soarelui, inclusiv amenințarea cu moartea. Cu Bella Thorne și Patrick Schwarzenegger în rolurile principale, povestea de dragoste care se naște între ei îți va stoarce câteva lacrimi.

A Star Is Born - 18 mai

Filmul cu Lady Gaga și Bradley Cooper este un remake al producției cu Barbara Streisand și Judy Garland. A Star is Born spune povestea lui Esther, o tânară care visează să ajungă vedetă de cinema. Într-o seară, e remarcată de Norman Maine, un mare actor, alcoolic, iar totul devine dramă.

Bohemian Rhapsody - 25 decembrie

Filmul biografic 'Bohemian Rhapsody' spune povestea legendarei formații rock Queen şi a regretatului solist Freddie Mercury. Se va lansa în 2018, după opt ani de lucru.

Sursa: cinemagia.ro