Le asculți piesele pe repeat, pe unele le-ai învățat pe de rost, dar probabil nu știai că unii dintre artiștii tăi preferați au fost la un pas să nu mai poată cânta niciodată. 

6 artiști despre care probabil nu știai că sunt gay

Sam Smith - a fost nevoit să-și anuleze turneul în 2015, din cauza unei hemoragii la corzile vocale. A ajuns la operație și a avut nevoie de câteva luni ca să se recupereze total.

Adele - și ea a avut aceeași problemă ca Sam Smith, dar în 2011. În plin succes, a trebuit să renunțe la mai multe concerte. Medicii i-au spus că avea corzile vocale distruse și au sfătuit-o să facă o pauză și să renunțe la fumat. 

Meghan Trainor - și-a anunțat fanii în 2015 că amână turneul, din cauza unor probleme la corzile vocale. Și ea a ajuns la operație. 

Ed Sheeran - o răceală puternică era să-l lase fără voce definitiv. În 2015, medicii i-au interzis să scoată vreun sunet, așa că a fost nevoit să facă o pauză de voce și să comunice cu ajutorul unei tăblițe. 

Kelly Clarkson - aproape că și-a pierdut vocea după naștere. A crezut că n-o să mai poată cânta niciodată. 

Shakira - trebuia să înceapă turneul ”El Dorado”, dar și-a anulat concertele pe ultima sută de metri. Motivul: hemoragie la corzile vocale.

Lady Gaga - o răceală puternică a determinat-o să-și anuleze un concert din turneul mondial ”Joanne”. Le-a cerut scuze fanilor că i-a dezamăgit.