Valentine's Day e despre iubire, flori, inimioare şi orice are legătură cu dragostea, dar ce te faci dacă îți sărbătoreşti ziua de naştere chiar de Ziua Îndrăgostiților? Ori amâni petrecerea, ori suporți cu stoicism să vezi cum toată lumea se sărbătoreşte odată cu tine.

Se apropie Valentine's Day! Iată ce cadouri să nu iei, nici în ruptul capului!

Ce-i drept, e cam nasol să primeşti doar cadouri roz, roşii, cu "love" pe ele sau în pungi cu inimioare, doar pentru că pur şi simplu e greu ca oamenii să găsească ceva care să nu fie adaptat la Valentine's Day în perioada asta.

Iată 7 motive pentru care e cam nasol să fii născut de Valentine's Day:

Nici nu simți că e ziua ta, pentru că toată lumea dă şi primeşte cadouri, iese în oraş, la film, la cină.

Toți prietenii tăi sunt ocupați cu "iubi", iar tu nu ai cu cine să petreci de ziua ta.

Chiar dacă vrei să nu te gândeşti că mai "îmbătrâneşti" un an, n-ai cum! Pentru că peste tot sunt postere, afişe şi anunțuri cu data de 14 februarie pe ele.

E imposibil să faci o rezervare de ziua ta pe 14 februarie. Nu merge nici cu şpagă!

Dacă reuşeşti să faci o rezervare, e imposibil să scapi de mâncarea în formă de inimioare şi de cocktailurile "îndrăgostite".

Dacă ieşi doar cu o prietenă sau un prieten, ospătarul va presupune că sunteți împreună. Şi sigur va face remarci pe tema asta :)

Ca şi cum ai fi născut de Crăciun, pe 14 februarie nu o să fii doar "la primire" când vine vorba de cadouri, ci trebuie să faci şi tu unul partenerului/partenerei.