Nici nu s-a terminat bine sezonul 7 din Game Of Thrones, că pe internet au început să apară tot felul de teorii, care mai de care mai complexe, despre ce s-ar putea întâmpla în ultimul sezon.

14 lucruri care te vor face să priveşti Game of Thrones cu alți ochi

Producătorii vor să țină departe spoilerele, așa că au anunțat că vor filma mai multe variante de final și se vor hotărî pe moment pe care îl difuzează. Mai avem de așteptat mai bine de un an până când vom vedea cum se termină serialul, dar știm ce ne-ar plăcea nouă și multora dintre cei care urmăresc GoT să se întâmple. PS: Dacă nu ești la zi cu episoadele, nu citi mai departe, pentru că...

Un bebeluș Targaryen. De când cu scena de dragoste dintre Jon Snow și Daenerys, internetul a luat-o razna. Toată lumea se întreabă dacă Dany a rămas însărcinată cu Jon și dacă o vom vedea dând naștere unui bebeluș în sezonul opt.

Arya termină cu numele de pe listă. Cea mai mică dintre fetele Stark s-a antrenat să ucidă și mai are câteva nume importante pe lista cu oameni pe care vrea să se răzbune. Asta mică nu renunță niciodată la planul ei, așa că e posibil să o vedem cum taie și ultimele nume de pe listă, terminând cu regina Cersei.

O luptă între dragonii vii și dragonul capturat de white walkers. Acum, armata viilor și cea a morților se pot lupta de la egal la egal, pentru că fiecare are la dispoziție un dragon. La finalul sezonului al șaptelea, The Night King a distrus zidul de gheață cu ajutorul dragonului.

Jaime o omoară pe Cersei. Sau invers. Jaime și-a dat seama (finally!) în sezonul șapte că regina aka sora lui a mers prea departe cu planul ei și a lăsat de înțeles că urmează să o trădeze și să lupte alături de Jon Snow și Khaleesi împotriva white walkers. Dar știm cu toții ce pățesc oamenii care o trădează pe Cersei, nu-i așa? 

Clegane Bowl. Tot în finalul sezonului șapte, The Hound s-a reîntâlnit cu The Mountain, fratele lui, cel care l-a mutilat în copilărie. Fanii se așteaptă să vadă un duel între cei doi în ultimul sezon, luptă care se anunța încă de la începutul serialului.

Tormund primește o șansă din partea lui Brienne. De când a văzut-o prima dată, Tormund îi face ochi dulci lui Brienne Of Tarth. Și se întâmplă asta de câteva sezoane încoace, dar ea se ține tare. Vor ajunge să se combine în final? Nu știm, dar nouă ne-ar plăcea și credem că se potrivesc de minune!

Jon Snow află că este un Targaryen. Bran Stark e hotărât să-i dezvăluie lui Jon faptul că nu este un bastard și cine sunt părinții lui. Jon Snow ar trebui să afle că are dreptul la Tronul de Fier, dar și că Daenerys e mătușa lui. Ups!

Se întoarce Ghost. Dacă pe Arya nu a mai recunoscut-o lupul ei în sezonul al șaptelea, lupul lui Jon Snow e dispărut de câteva sezoane. Fanii serialului s-au întrebat ce s-a întâmplat cu el și dacă va reveni.