Pandemia de coronavirus nu doar că a dus la anularea multor evenimente importante din întreaga lume, dar a dus și la amânarea lansării unor albume.

Mai mulți artiști au fost nevoiți să reprogrameze lansările albumelor din cauza pandemiei, printre care se află și Dua Lipa. 

Despre ei este vorba: 

Dua Lipa și-a amânat lansarea albumului până pe 3 aprilie

"Sper că vă va aduce o oarecare fericire și sper să vă facă să zâmbiți, să dansați și sper să vă fac mandri", a spus Dua Lipa.

Kehlani: "Ca să fiu clară, am avut o dată pentru lansare. Nu am putut să ducem la capăt niciun plan sau să mergem mai departe cu albumul din cauza pandemiei. Nu mă pot gândi la muzică în acest moment. Sunt concentrată doar cum să fiu un cetățean bun pentru societate. Aveți grijă, vă iubesc!"

Willie Nelson - "First Rose Of Spring" ar fi trebuit să fie lansat pe data de 24 aprilie, dar se va lansa pe 3 iulie.

HAIM: "Bună, tuturor! Sperăm că sunteți bine și că stați în casă. Noi suntem în cea de-a unsprezecea zi de carantină, lucru care ne-a făcut să luăm în considerare niște lucruri. Am tot discutat în fiecare zi despre viitorul album și despre cum vrem să vi-l prezentăm. Din cauza a tot ce se întâmplă cu COVID-19, cu schimbările legate de călătorie și carantină de peste tot în lume, am hotărât că cea mai bună soluție este să amânăm lansarea <<Woman in Music Pt.III>> pentru vara acestui an. Nu a fost o decizie ușoară pentru noi. Aveam atâtea lucruri faine pregătite - călătorii în Europa și Australia, precum și un turneu unde am fi putut cânta și dansa împreună, dar sănătatea și siguranța fanilor și echipei sunt principala grijă. După ce ne-am gândit serios, credem că aceasta este cea mai bună soluție în contextul actual. Abia așteptăm să reprogramăm tot ce aveam în plan și abia așteptăm să vă vedem când totul va fi 100% sigur. Între timp, o să mai lansăm piese noi. Vă rugăm să aveți grijă, vă iubim mult!"