Serialul Game of Thrones s-a încheiat. Actorii au vrut să păstreze, pe lângă amintiri, anumite piese vestimemtare și lucruri din recuzita serialului.

Cu sau fără să știe echipa de filmare, actorii care au interpretat cele mai îndrăgite personaje din serialul Game of Thrones au luat o parte din recuzită acasă, de dragul vremurilor bune. Aceștia au vrut să își creeze un mic univers Game of Thrones chiar la ei acasă. Uite ce au luat cele mai îndrăgite personaje:

Maisie Williams

Nu a luat nimic din recuzită, dar a rămas cu multe zgârieturi și cicatrici care îi vor aminti mereu de momentele de pe platourile de filmare.

Sophie Turner

Pe lângă mulții prieteni pe care și i-a făcut pe platourile de filmare, actrița a adăugat în garderoba ei și corsetul lui Sansa Stark.

Emilia Clarke

Actrița care a interpretat-o pe Daenerys este foarte dezamăgită pentru că nu a reușit să ia acasă...ouăle de dragon. 

Jacob Anderson 

Actorul care îl interpretează pe Grey Worm a reușit să ia acasă fix ceea ce și-a dorit: o piesă de șah din camera hărților.

Isaac Hempstead-Wright

Actorul care îl interpretează pe Bran Stark a reușit să plece cu cele mai multe piese din recuzită. A luat cu el tot ce a găsit prin bucătărie: o lingură de lemn, un castron și o copaie de lemn.