Adda și-a însușit luna aceasta rolul de Cupidon, iar misiunea pe care o are nu este deloc una ușoară.

Până pe data de 20 februarie, artista pune în versuri poveștile de dragoste ale fanilor și îi ajută să se împace cu oamenii pe care îi iubesc. 

Adda a postat pe Instagram un videoclip emoționant în care cântă o piesă despre povestea unei familii, poveste care a impresionat-o până la lacrimi. 

„Episodul de astăzi ne-a adus în ochi și în inimi lacrimi. Ceea ce am simțit nu au fost doar versurile compuse, care sper să îi unească pe cei doi părinți și fiul lor și să-i facă să devină o familie, așa cum mama și cel mic își doresc. Ne-au făcut să ne gândim cât de importantă este familia pentru fiecare dintre noi. Când am pus punct ultimului vers scris, ne-am uitat unii la alții și toți aveam lacrimi în ochi, după ce am terminat de compus piesa în studio. Poate că din exterior nu pare să fie o poveste atât de tristă, însă gândindu-ne câtă dorința este în inima celui mic să-i aibă alături și pe mami și pe tati, nouă, echipei Baladda Records, ne-a smuls câteva lacrimi din ochi. Ce m-a impresionat foarte mult a fost faptul că mama pe timpul sarcinii asculta muzica mea, iar în timp, ea își dorește să-i spună fiului că versurile compuse de noi i-au adus din nou împreună. Îmi doresc mai mult că oricând că săgețile cupidonadda să ii facă o familie”, a scris  Adda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Episodul de astazi ne-a adus in ochi si in inimi lacrimi. Ceea ce am simtit nu au fost doar versurile compuse, care sper sa ii uneasca pe cei doi parinti si fiul lor si sa-i faca sa devina o familie, asa cum mama si cel mic isi doresc. Ne-au facut sa ne gandim cat de importanta este familia pentru fiecare dintre noi. Cand am pus punct ultimului vers scris, ne-am uitat unii la altii si toti aveam lacrimi in ochi, dupa ce am terminat de compus piesa in studio. Poate ca din exterior nu pare sa fie o poveste atat de trista, insa gandindu-ne cata dorinta este in inima celui mic sa-i aiba alaturi si pe mami si pe tati, noua, echipei Baladda Records, ne-a smuls cateva lacrimi din ochi. Ce m-a impresionat foarte mult a fost faptul ca mama pe timpul sarcinii asculta muzica mea, iar in timp, ea isi doreste sa-i spuna fiului ca versurile compuse de noi i-au adus din nou impreuna. Imi doresc mai mult ca oricand ca sagetile cupidonadda sa ii faca o familie. @deeadeea88 💘 @barbuvlad5 🙏 @baladdarecords @othersidemusic

O postare distribuită de Adda Baladda (@addabaladda) pe