Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi și au împreună doi copii frumoși, Dominic și Akim. 

Antonia o mai are pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Alex o iubește ca pe copiii lui și nu face diferențe între aceștia. Se pare că și Maya s-a atașat foarte mult de Velea și că îi place să petreacă timp alături de el și de mama ei.

Antonia a făcut publice o serie de poze și filmulețe pe Instagram, în care Alex Velea și Maya se înțelegeau foarte bine. 

Antonia mai are puțin și o poate aduce pe Maya acasă. "Nu înțelege nimeni, de fapt, toată lumea caută răspunsuri la mine… Ideea e că acest caz se ține în Italia şi se mişcă greu. Ţine de legea de acolo şi nici eu nu ştiu ce să spun. Tot ceea ce pot să fac e să mă lupt până la capăt până se rezolvă, evident că nu mă las pentru că ea e bucată ruptă din mine. Nu ştiu ce mamă ar renunța la copilul ei. Mă rog în fiecare zi să se termine şi să poată să vină şi ea aici odată şi odată", a declarat Antonia zilele trecute.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Playing with makeup 👩🏼‍🎤

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe