Cântăreața a creat hashtag-ul #IsupportRomanianArtists prin care își dorește să aducă artiștii români în atenția prietenilor virtuali și nu numai, indiferent de domeniul în care aceștia s-au făcut remarcați. 

Alexandra a publicat în rețelele de socializare fotografii în care a îmbrăcat creațiile unor designeri români, precum Răzvan Firea sau Mădălina Dorobanțu. Imaginile au fost însoțite atât de hashtag-ul #IsupportRomanianArtists, cât și de mesaje prin care își arată aprecierea față artiștii din România. 

Artista a purtat, în timpul turneului său în Japonia, la premiile Girls Award, o creație semnată Georgiana Giuroiu și și-a vopsit părul în culorile drapelului. Patriotism for the win!

“În perioada aceasta lucrez intens la următorul meu album și turneu. Și nu aș fi putut să fac aceste lucruri singură, este un proces de colaborare, așa că îmi dau seama cât de important este să fii susținut într-un proiect creativ. Vreau ca la rândul meu să susțin mai departe artiștii, indiferent de industria creativă din care ei fac parte”, declară Alexandra Stan.