Tu ce-ai fi dispus să faci pentru artistul tău favorit? Ami și-a făcut bagajele și a călătorit până la Barcelona, să-l vadă pe Bruno Mars - artistul care a cucerit topurile cu hituri precum „Uptown funk”, „Just the way you are” sau „Billionarie” - cântând live în concert.

Artista a mărturisit de mai multe ori că este pur și simplu îndrăgostită de muzica lui: „Concertul lui Bruno Mars este cadoul pe care mi l-am facut imediat dupa Revelion, asa ca am asteptat jumatate de an pentru aceasta mini-vacanta. Intrucat anul acesta timpul nu mi-a permis sa plec foarte mult in concediu, concertul s-a nimerit la fix sa il imbin cu cateva zile de relaxare in Barcelona." 

 

"Era un oras aflat pe lista mea de „must see”, iar acum ca am ajuns aici, mi se confirma frumusetea orasului vazuta pana in prezent, doar in poze. Mi-am propus sa vizitez Sagrada Familia, Casa Milà, Casa Batlló, Aquarium , Park Güell, Castelul Montjuïc si nu pot sa lipsesc de pe plaja Barceloneta”, a declarat AMI chiar din Barcelona, acolo unde se afla zilele acestea.