Andreea Bălan a intrat într-o etapă matură a carierei ei și tocmai a lansat o piesă foarte personală. ”Îți mai aduci aminte” vorbește despre rănile, experiențele, emoțiile și obstacolele pe care le-a întâlnit de-a lungul carierei.

“Iți mai aduci aminte" vorbește despre luptele mele, despre evoluția mea emoțională. Fiind nevoită să mă maturizez când alții înca se bucurau de copilărie, am simțit încă de atunci că viața este ca un munte pe care trebuie să-l escaladez cu orice preț”, a scris Andreea pe Facebook.

Andreea a fost invitată la emisiunea ”Dincolo de aparențe”, în care a povestit că tatăl ei i-a răpit copilăria și că a considerat că și mama sa a fost responsabilă pentru acest lucru. „În momentul în care am realizat asta a fost foarte dureros. E greu să blamezi un părinte ani de zile și apoi să realizezi că de fapt vina e în altă parte. Eu am înțeles până la urmă că așa era generația părinților noștri, așa au învățat ei de la părinții lor. I-am explicat mamei mele că am suferit mult din cauza pasivității și ei și a agresivității tatălui meu. Pe mama am iertat-o și acum avem o relație foarte bună”, a mai spus Andreea Bălan. 

Așa sună cea mai nouă piesă a ei: