Andreea Bălan este izolată de aproape o lună la domiciliu împreună cu cele două fetițe ale sale. Artista nu are timp să se plictisească alături de cele două micuțe și a povestit cum arată o zi din viața lor.

”Cea mai mare provocare în aceste zile este îngrijitul copiilor. Pentru că mă ocup doar eu cu mama de fete,  cel mai greu este seara la băiță. Nu avem ajutor, iar mama nu mai este chiar tânără… iar cu doi copii este destul de greu. O zi din viață noastră începe cu multă gălăgie de când se trezesc fetele și absolut toată ziua ne jucăm și citim. Comand online jucării pentru a le ține ocupate.

Din cauza faptului că Ella nu mai merge la grădiniță trebuie să își consume energia, așa că ieșim în curte unde avem și o trambulină, montăm jucării că să îi pun mintea la contribuție și ne uităm la desene animate. Clarita, fiind mică, se ia după noi și se distrează alături de noi. Singurul lucru care mă sperie este faptul că mama mea sau copiii mei ar putea păți ceva. Sentimentul ăsta mă sfâșie”, a declarat artista.