Andreea Bălan a avut parte de cea mai urâtă experiență din viața ei, dar se pare că aceasta încă are efecte asupra ei și a familiei sale.

Artista a dat noi declarații și a spus faptul că nu își amintește nimic din ceea ce i s-a întâmplat, că a plâns foarte mult și că i-a fost extrem de greu.

„Nu-mi aduc nimic aminte de tot ce s-a întâmplat înainte, cum am ajuns la maternitate, cum m-am schimbat în cămaşă, cum s-a făcut un EKG la inimă şi cum mă îndreptam spre sala de naşteri. Dar am filmările pe telefon. Dar mă uit ca la un film.” , a declarat ea.

„Mi s-a spus că au scos fetița...ce frumoasă e...nu-mi aduc aminte...am şi pupat-o... şi m-au intubat...m-au deschis din nou şi au curățat tot...terapie intensivă...cred că cel mai greu i-au fost lui George... Eram sedată...când mi-am revenit eram aşa, uau ce tare am scăpat de moarte. Cer că cel mai greu îi este partenerului de viață să te vadă aşa...să te vadă intubată...să nu pşti ce se întâmplă... cum o ingrijesc... asta i-a fost cel mai greu...şi ce a simțit el...şi atunci am plâns două trei ore (...) nu țin minte când m-a vizitat mama. Am dat interviu pentru voi, de pe patul de spital... când am venit de două ori chiar... nu imi aduc aminte (...) NU realizam, ştii embolia amiotică 1 la 80000 ... uau ce tare mie intotdeauna mi-a plăcut să fiu specială ...şi abia apoi am realizat, după ce am citit, după ce mi-au explicat (...) treptat m-a izbit realitatea, şi cel mai mult când am ajuns acasă pe opt martie...şi când mi-am văzut copii. Când am văzut-o pe ella, mi-a fost dor de ea ...am inceput să plâng.”, a completat ea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Familia te implineste si iti ofera iubire in cele mai grele momente din viata 👨‍👩‍👧‍👧🤗❤️

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe