Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Viața de vedetă nu este mereu roz, iar ea știe asta foarte bine. 

De-a lungul timpului, Antonia, dar și familia pe care și-a format-o alături de Alex Velea a fost ținta răutăților și a comentariilor dure. Artista a învățat cum să depășească orice astfel de moment și știe, de fiecare dată, ce replică să le dea haterilor.

VIDEOCLIP NOU | Antonia - Touch me

De data aceasta, Antonia a pus punctul pe ”i” și a lămurit care este atitudinea ei față de toate răutățile spuse gratuit de hateri și cât de mult o afectează sau nu.

„Mă deranjează când lumea nu mă înțelege, dar îşi dă cu părerea. Mă supără când lumea vorbeşte despre familia mea, despre treburile mele personale. Poate am şi eu păreri despre alții, dar nu îmi permit să le dau pentru a face rău. Părinții m-au învățat să nu mă bag în viețile altora, dacă nu cunosc toate datele. Lumea spune că nu ştiu să accept critica, însă nu este ca şi cum ai da un sfat sau ceva asemănător. Am ajuns să cred că sunt doar răutăți gratuite”, a declarat artista.