Un artist din Las Vegas o acuză pe Ariana Grande că a folosit în clipul "God Is A Woman" o imagine "aproape identică" cu o pictură a sa. Dosarul de plagiat a fost depus la finalul lunii ianuarie, la un tribunal din Nevada.

Ariana Grande intră într-un fel de "trend" al acuzațiilor de plagiat, în care au fost prinși până acum mai mulți artiști.

Artistul în discuție se numește Vladimir Kush, iar imaginea care a atras acuzația este în opinia acestuia "aproape identică" cu o pictură a sa, care prezintă silueta unei femei în flacăra unei lumânări. Vladimir a realizat pictura în perioada 1999 - 2000, tot atunci fiindu-i atribuite drepturile de autor asupra imaginii respective.

Avocații care îl reprezintă pe artist și compania sa, Kush Fine Arts Las Vegas, au intentat procesul la Curtea de Apel din Nevada pe 31 ianuarie. Potrivit revistei Time, Kush solicită despăgubiri financiare nespecificate și o hotărâre judecătorească care să-i impună artistei să scoată videoclipul de pe internet. Grande nu a făcut încă nicio declarație pe tema procesului intentat și nici a acuzațiilor de plagiat.