Ariana Grande a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram care este piesa ei preferată. Artista a aniversat 2 ani de la lansarea videoclipului ”God is a woman”.

”God is a woman” este o piesă foarte curajoasă, dacă e să ne luăm după titlu. Melodia face parte de pe cel de-al patrulea album de studio al artistei, ”Sweetener” care a fost lansat pe 17 august 2018. Piesa abordează teme de sexualitate și spiritualitate, în egală măsură.

”God is a woman” i-a adus și probleme Arianei. Vladmir Kush, deținătorul Kush Fine Art din Las Vegas a acuzat-o pe Ariana Grande că a folosit o celebră imagine în videoclipul ”God is a woman” fără să ceară permisiunea sau să menționeze drepturile de autor. Regizorul Dave Meyers și producătorul Nathan Scherrer au folosit o lumânare în videoclipul Arianei care avea aceleași culori ca și pictura realizată de Kush în anii 1999-2000.

În videoclip, Ariana apare dansând în acea lumânare, pe care Kush susține că el a creat-o și că poate fi oricând găsită sub titlul de “The Candle.”