Ariana Grande se simte mai bine și a revenit pe scenă, în ffața fanilor. La cel mai recent concert, Ariana a avut parte de un incident neplăcut.

Ariana Grande a susținut un mega concert la Amalie Arena în Tampa, unde sute de mii de fani au fost prezenți. În timp ce cânta piesa ”Bad Idea”, Ariana a alunecat și a căzut de pe scenă. Norocul ei a fost cu un dansator prezent la marginea scenei, care a salvat-o.

După concert, Ariana a postat un mesaj amuzant pe Twitter în care le explica fanilor că totul este ok și că se simte bine. Artista și-a liniștit fanii după ce acum câteva zile le-a spus că nu este cea mai bună formă și că se simte rău.

”M-am trezit de 10 ori și mă simt foarte rău. Nu știu ce se întâmplă cu mine, dar nu cred că voi putea duce la final concertul de astă seară. Sunt foarte tristă și îmi pare rău. Bineînțeles, prețul biletelor vă va fi restituit. Sunt cu adevărat devastată. Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru toată dragostea pe care o primesc de la voi. Vă voi ține la curent cu ceea ce se va întâmpla cu mine. Îmi pare rău.”