Ariana Grande a fost acuzată recent de către 6ix9ine că și-ar fi cumpărat locul 1 pentru piesa „Stuck With U”, lansată alături de Justin Bieber. Ariana a răspuns acuzațiilor, fără să stea prea mult pe gânduri.

Rapperul 6ix9ine i-a adus o serie de acuzații Arianei Grande. El a spus că i-a manipulat pe cei de la Billboard și că a plătit pentru a fi locul 1. „Au cumpărat 30.000 de unități cu șase cărți de credit”, a spus el într-un videoclip. „Șase cărți de credit. Acum, din nou, te vei bucura de numărul 1. Explică-ți cum cumperi 30.000 cu șase cărți de credit?”, a afirmat 6ix9ine.

Ariana Grande și Justin Bieber au negat acuzația lui 6ix9ine. Ariana nu a cumpărat locul 1 în Billboard Hot 100 în această săptămână. Melodia „Stuck With U” își merită locul. „Oricărei persoane nemulțumite de plasarea lor pe grafic în această săptămână sau care își petrece timpul ridicându-și creierul și gândindu-se la cât mai multe modalități în care poate discredita femeile muncitoare (și numai femeile dintr-un motiv oarecare …..), vă rog să luați un moment pentru a vă smeri”, a scris Ariana.