Ariana Grande a suferit o traumă, după atacul cu bombă de la Manchester de anul trecut. Managerul cântăreței a povestit totul într-un interviu.

Scooter Braun, managerul Arianei Grande, a povestit cât de tare a afectat-o atacul terorist pe cântăreață. După atacul cu bombă de pe Manchester Arena, din iunie 2017, în care 22 de oameni au murit și peste 100 au fost răniți, Ariana a crezut că nu va mai fi în stare vreodată să cânte.

”Când a aflat că fanii ei au murit, a fost devastată. A plâns zile întregi. Nu era nimic care să o calmeze. Fiecare chip, fiecare nume anunțat de autorități au afectat-o, pentru că așa e ea.”

Când Scooter a vrut să anuleze restul concertelor din turneu, Ariana l-a oprit și i-a spus că ”dacă nu fac ceva, nu sunt cine pretind că sunt și oamenii aceștia au murit degeaba. Trebuie să revin pe scenă cât mai repede”, dar a adăugat și că ”nu am trecut prin ceva mai traumatizant în toată viața mea”.

La două săptămâni după atac, Ariana a găsit puterea să revină la Manchester pentru un concert caritabil, în urma căruia s-au strâns 3.5 milioane de dolari.