Ariana Grande a fost devastată după moartea fostului ei iubit, Mac Miller. Artista și-a a anulat în ultimul moment apariția pe covorul roșu de la Emmy și, cum toată lumea bănuia deja, a anunțat că va lua o pauză și de la muzică.

Ariana Grande a spus că a trecut "prin iad și înapoi" după moartea fostului ei iubit Mac Miller. Artista, în vârstă de 25 de ani, a făcut confesiunea emoțională, răspunzând la un comentariu Instagram, în care era acuzată că batjocorește noua eră a muzicii. Ariana a postat un filmuleț pe care-l prezenta drept "videoclipul oficial" al piesei Breathin - un video de trei minute cu ea și cu porcușorul de companie al lui Pete Davidson, Piggy Smallz, care se plimba pe pat. Gluma n-a fost bine primită de internautul Pop Crave, care a acuzat-o pe Ariana că-și trollează fanii.

Drept răspuns, Ari a dezvăluit că a decis să ia o pauză în carieră: „Această era e frumoasă pentru mine. Am fost în iad și înapoi, dar fac tot ce îmi stă în putință să continui. Am crezut că acest clip o să vă amuze în timp ce îl așteptați pe cel real, pentru că am luat o pauză pentru a avea puțin grijă de mine. Greșeala mea”.