Se spune că esențele tari se țin în sticluțe mici. Pe Ariana o cunoaștem din filmele marca Nickelodeon sau din videoclipurile provocatoare care au făcut-o celebră.

Cu toate acestea, există lucruri care ne-au scăpat referitoare la miniona cu voce inconfundabilă.De aceea, v-am pregătit nouă curiozități pe care pariem că nu le știați despre Ariana Grande.

1. În clasa I, Ariana era zilnic dusă la director pentru că avea obiceiul să pupe băieții în curtea şcolii.

2. Coada de cal a devenit, în timp, emblema stilistică a Arianei Grande. Dar nu mulți știu că look-ul care a consacrat-o a fost, de fapt, un compromis realizat cu ajutorul extensiilor. Artista a mărturisit că părul ei natural este atât de tocit și deshidratat, încât arată de-a dreptul absurd.

3. Pentru că ghinionul bate și la ușa caselor mai mari, Ariana și-a rupt nu doar unul, ci trei degete de la picior. Artista a alunecat pe urina cățelușei sale, Ophelia, în timpul unui party. 

4. În ciuda faptului că a fost crescută în spiritul religiei catolice, Ariana s-a convertit la o nouă credință, Kabbalah, în momentul în care Papa Benedict a declarat că homosexualii și femeile muncitoare sunt păcătoși. „Mi-am pierdut orice speranță în momentul în care Papa a decis să îmi spună că tot ce iubeam și credeam era greșit”, a mărturisit ea, făcând referire la fratele ei, Frankie James, care își recunoaște deschis orientarea sexuală.

5. Știm cu toții că Ariana s-a luptat cu kilogramele în plus până a ajunge la dimensiunile de invidiat pe care le etalează în prezent. Mai mult, ea a recunoscut că poate mânca de una singură un borcan întreg de Nutella! You go, girl! 

6. Cântăreața a dezvoltat o relație extrem de apropiată cu bunica sa, drept mărturie stând pozele împreună și faptul că o aduce adesea în public la emisiuni. Când vine vorba de obiceiuri nocturne, Ariana recunoaște că îi ascultă sfatul bunicii sale: doarme întotdeauna dezbrăcată!

7. Urechile năstrușnice de pisică pe care Ariana le poartă ascund și ele o poveste. Pentru alegerea numelui său, părinții au ales ca sursă de inspirație un personaj de desene animate: prințesa Oriana din „Felix The Cat”. Meow!

8. !@#$$

Da, Ariana înjură... mult. Și nu se sfiește să o recunoască. Fire vulcanică, ea este frapant de sinceră și nu se dă niciodată în lături din a-și spune părerea pe rețelele de socializare. 

9. Filmul preferat al Arianei este... „American Beauty”! Artistei i-a plăcut atât de mult pelicula cu Kevin Spacey încât îi amintește numele în piesa produsă în colaborare cu Mac Miller, „The Way”.