Ariana Grande a trecut printr-o perioadă foarte tristă. De la atacul terorist din timpul show-ului ei din Manchester, la moartea tragică a rapper-ului Mac Miller și până la despărțirea publică de Pete Davidson, după ce și-au anunțat logodna, toate au fost momente care au deprimat-o pe artistă.

Înainte ca Mac să moartă, Ariana și-a petrecut multă vreme din relația lor luptând pentru el, avertizându-l și asingurându-se constant că e bine.

Ariana Grande, copleșită de emoții. Artista a plâns în timpul concertului!

„În niciun caz ceea ce am avut noi a fost perfect, dar, la naiba. A fost cea mai bună persoană din lume și nu a meritat demonii pe care i-a avut. Am fost lipiciul pentru foarte multă vreme și am descoperit că devin din ce în ce mai puțin lipicioasă. Piesele au început pur și simplu să dispară.”, a declarat Ariana.

Perioada tristă prin care a trecut a inspirat-o foarte mult pe artistă: „Muzica a fost o distragere fantastică. A fost frivolă, amuzantă, nebună și complet nerealistă și l-am iubit și nu l-am cunoscut​. Dacă sunt complet sinceră, nu-mi amintesc acele luni din viața mea. Nu-mi amintesc cum am început sau cum am terminat sau cum deodată aveam 10 piese finale.”, a spus Ariana.