Acum un an, Ariana Grande lansa piesa ”Thank U, Next”. Artista a urcat rapid în topuri, piesa a devenit hit, videoclipul a adunat 443 milioane de vizualizări, așa că Ariana a avut toate motivele pentru a sărbători.

”Thank U, Next” a reprezentat o nouă etapă în cariera Arianei Grande, așa că artista nu putea rata ocazia de sărbători un an de la lansarea hit-ului. Piesa i-a adus Arianei prima poziție în topul Billboard, a depășit orice record de pe Youtube și de pe Vevo la acea dată. ”Thank U, Next” a fost și cea mai ascultată piesă pe o platformă de streaming în prima zi de la lansare, mai exact 8.9 milioane de fani de-ai Arianei au apăsat butonul play pentru a auzi cum sună piesa.

La un an de la lansare, Ariana a decis că cel mai bine ar fi să se deschidă în fața fanilor printr-o serie de mesaje sincere postate pe Twitter.

”La mulți ani, „Thank U, Next”. Nu pot să cred că anul ăsta am petrecut mai mult timp singură decât am petrecut în toată viața mea, nu pot să cred câte sesiuni la psiholog am avut, de câte ori am cântat piesa asta, cât de multe am învățat și cât de mult m-am vindecat și cât de mult mai am de vindecat și învățat. A fost un an productiv, emoțional, nebun și fericit.

Multumesc copilașilor mei care mi-au oferit putere nemărginită, energie și inspirație, dar și prietenilor care au avut grijă de mine în turneu și acasă. Sunt sigură că și ei sunt la fel de extenuați. Update: tot nu știu nimic despre iubire sau am vreun indiciu despre cum arată viața personală, altul decât timpul petrecut cu cățelușii și porcușorul - am învățat însă că și ăsta este suficient.”, a postat Ariana pe Twitter.