După ce le-a arătat tuturor casa lui de lux, se pare că Drake nu încetează sa își surprindă fanii. Artistul a mărturisit că somnul lui perfect se datorează saltelei de 400.000 de dolari.

Mda, ați văzut bine. Drake se poate lăuda cu o saltea de 400.000 de dolari. Artistul are o casă impresionantă și se pare ca asta i-a convins pe redactorii publicației Arhitecturat Digest să îl pună pe Drake pe coperta celui mai recent număr.

După ce fanii au avut ocazia să vadă reședința familiei Kardashian West în cadrul publicației destinată amenajărilor interioare, acum a venit rândul lui Drake să semneze prezența pe lista luxului și a opulenței.

Artistul le-a arătat fanilor casa lui de 50.000 de metri pătrați din Toronto, iar printre cele mai prețioase lucruri ale rapperului se numără un candelabru cu 20.000 de cristale Swarovski, un studio de înregistrări, un teren indoor de NBA și o piscină de interior. 

”Dormitorul este locul unde mă detașez de lume la final de seară și locul unde deschid ochii pentru o nouă zi. Patul te lasă să plutești”, a declarat Drake pentru publicație.