După aproape un an, John Legend şi-a recuperat bagajul furat din aeroport, în martie 2017. Polițiștii au reușit într-un final să dea de urma taximetristului care a plecat cu trollerul artistului.

La vremea aceea, John Legend nu și-a mai găsit bagajul cu care se urcase în avionul spre New York. Imaginile suprinse de camerele de supraveghere din aeroportul JFK arată cum hoțul merge într-o zonă mai ferită, apoi fură geanta și pleacă rapid. Polițiștii l-au identificat ca fiind Agustin Hilario, un bărbat în vârstă de 64 de ani, care lucrează că taximetrist.

TOP 12 super-staruri care au fost înşelate de partenerii lor

Luat la întrebări de anchetatori, hoțul s-a dovedit a avea un simț al umorului destul de dezvoltat: „Știu că nu ar fi trebuit să îl iau. Am făcut o greșeală. Ar fi putut fi o bombă”, le-a spus poliștilor.

Acum, bărbatul acuzat de furt riscă să stea până la 7 ani după gratii, chiar dacă artistul și-a recuperat toate bunurile. În bagajul lui John Legend se afla, printre altele, o pereche de butoni în formă de panteră, încrustați cu diamante și primiți cadou de la soția lui, Chrissy Teigen. Valoarea lor era estimată la 30.000 de euro.