Serialul "Dădaca" are 23 de ani şi chiar dacă poate nici nu te născusei când s-a lansat, sigur ai văzut măcar câteva episoade. Adică suficient cât să îți rămână în minte vocea nazală a lui Fran. Chiar dacă filmările s-au încheiat în 1999, "The Nanny" este în continuare difuzat în întreaga lume şi e la fel de funny.

Fran Drescher, cea care a jucat timp de șase ani rolul simpaticei dădace Fran Fine, a declarat că și-ar dori o continuare a celebrului sitcom din anii '90. În cazul în care se va face, filmul ar putea beneficia și de un personaj surpriză: nimeni alta decât rapperița Cardi B, care ar urma să joace rolul fiicei lui Fran.

„Suntem în tratative cu echipa ei și lucru ăsta mă entuziazmează foarte tare. Este o prezență proaspătă și cred că ar fi foarte amuzant”, a declarat Fran Drescher la Extra TV. Actrița a mai povestit că s-a gândit să-i facă propunerea lui Cardi B la scurt timp după ce rapperița a postat pe Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată într-o ținută animal print, la fel ca „Dădaca”.