Când te cheamă Drake și ți-au trecut prin pat vedete precum Rihanna, Jennifer Lopez sau Serena Williams, ai avea impresia că nimeni nu te poate refuza. Ei bine, rapperul "și-a furat-o" în cel mai original mod!

Drake a vrut să se combine cu un fotomodel celebru, dar nu i-a ieșit! Heidi Klum a dezvăluit totul, zilele trecute, în emisiunea lui Ellen DeGeneres. Modelul de 45 de ani, a povestit că Drake (31 de ani) a început să-i trimită mesaje în prima parte a anului, iar ea i-a dat cu flit.

FOTO OMG | 21 de celebrități pe care nu le-ai recunoaște fără machiaj

Superba blondă tocmai îl cunoscuse pe rockerul german Tom Kaulitz, actualul ei iubit, așa că i-a dat doar "seen" lui Drake: „Mi-a trimis un mesaj. Chiar a făcut-o. Îmi pare rău, Drake! You snooze, you lose! Practic a întârziat cu doar o săptămână. El mă întreabă dacă vreau să ies cu el și eu îi spun ‹Nu›? Mai bine nu zic nimic. Drake, îmi pare rău că nu ți-am răspuns la SMS, dar ești foarte tare. Iubesc muzica ta și probabil că voi veni la un concert foarte curând”, a declarat Heidi Klum în emisiunea lui Ellen.

 

Din câte se pare, Drake își făcuse curaj să o abordeze la scurt timp după ce nemțoaica l-a ales de mai multe ori, într-un joc pe care sigur îl știți din emisiunile lui Ellen - „Who You Rather?” ("Pe cine ai prefera?").