Atunci când eşti copilul lui Jay Z şi al lui Beyoncé nu ai cum să nu fii în centrul atenției. Aşa se întâmplă şi cu Blue Ivy, fetița celor doi, care la doar 6 ani are mai mult decât își poate dori orice copil.

Beyonce, Jay-Z și Blue Ivy au reușit să iasă din nou în lumina reflectoarelor în weekend, când au participat la Wearable Art Gala, o licitație de artă din Los Angeles, organizată de mama lui Beyonce - Tina Knowles Lawson. Cei trei nu doar că au participat, ci micuța Blue Ivy a și licitat 19 mii de dolari pentru un tablou al lui Sidney Poitier.

VIDEO | TOP 5 melodii orientale care au cucerit România în 2018

Licitația pentru respectiva operă de artă a pornit de la 17 mii de dolari, însă în momentul în care cineva a licitat mai mult, Blue Ivy a crescut și ea oferta cu încă două mii de dolari, dar nu a mai avut curajul să pluseze și a doua oară, așa că în cele din urmă a pierdut. În schimb, fetița lui Beyonce și Jay Z a reușit să-și adjudece o altă operă de artă, în valoare de 10.000 de dolari.

 

Dacă suma vi se pare mare, vă spunem noi că pentru familia Carter-Knowles este o nimica toată. În 2018, Jay Z a fost declarat cel mai bogat rapper din lume, cu o avere estimată de revista Forbes la 900 de milioane de dolari.