"John Wick: Chapter 3 - Parabellum" a avut premiera în Statele Unite pe 9 mai și, o dată cu aceasta, s-a stabilit și un nou record. John Wick a detronat super producția ”Avengers”, având încasări de 57 de milioane de dolari în doar trei zile.

Cea de-a treia parte a filmului John Wick îl găsește pe asasinul John Wick, interpretat de Keanu Reeves, într-o nouă situație la limita imposibilului. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.

După ce podiumul a fost ocupat de ”John Wick: Chapter 3 - Parabellum”, pe poziția a doua în box office-ul nord-american se regăsește "Avengers: Endgame". Filmul a avut încasări de 29,4 milioane de dolari. "Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului", de Anthony şi Joe Russo, reprezintă încheierea poveştii celor şase supereroi din echipa originală "Avengers/ Răzbunătorii": Iron Man, Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk şi Thor.