Ed Sheeran se poate declara un om fericit și împlinit din toate punctele de vedere. Cântărețul care a cucerit pe toată lumea în ultimul an cu hit-urile sale, "Shape Of You" și mai nou "Perfect", tocmai s-a logodit. A făcut anunțul pe contul său de Instagram.

"M-am ales cu o logodnică chiar înainte de Anul Nou. Suntem fericiți și îndrăgostiți, iar pisicile noastre sunt la fel", a scris Sheeran alături de fotografia în care își sărută și îmbrățișează viitoarea soție.

 

Dacă te întrebai cum arată tipa care îl inspiră pe Ed Sheeran să compună piesele alea frumoase de dragoste: ”Shape Of You”, ”Thinking Out Loud”, ”Photograph” (asta ca să nu mai vorbim despre piesele pe care le compune pentru alți artiști), iată că a sosit timpul să afli! 

Top 10 melodii compuse de Ed Sheeran pentru alți artiști

Iubita lui se numește Cherry Seaborn, iar Sheeran a recunoscut că e îndrăgostit până peste cap: ”A fost prima dată când am avut timp să mă îndrăgostesc pe bune. Întotdeauna am pus pasiune, dar intram într-o relație, apoi plecam în turneu pentru un an și jumătate și totul se ducea de râpă”. Sheeran a mai spus că în pauza prelungită și-a dedicat toată energia iubitei lui: ”Am zis hai să renunțăm la joburile noastre și să petrecem un an împreună. Așa am făcut, am călătorit și am stat zi de zi împreună, timp de un an, ne-am consolidat relația. N-am fost niciodată mai fericit, mai relaxat, mai inspirat. Simt că lucrurile s-au așezat, pentru că le-am dat timp”.

OMG! Ed Sheeran și-a prevăzut succesul. Uite ce scria pe Twitter în urmă cu cinci ani!

Așa arată cea care l-a cucerit iremediabil: