Jennifer Lopez e mai fericită ca niciodată! Chiar dacă la doar o zi de la anunțul logodnei cu Alex Rodriguez au apărut zvonuri cum că fostul jucător de baseball ar înșela-o, J Lo a ales să ignore zvonurile legate de viitorul ei soț și a postat pe Instagram primele imagini cu momentul în care a fost cerută în căsătorie de A Rod.

Cei doi s-au logodit pe aceeași plajă din Bahamas, unde Justin Bieber o cerea de soție pe Hailey Baldwin în 2018. Momentul pare să fi fost mult mai romantic, decât ne-am fi putut închipui.

VIDEO OMG | Așa arată, de fapt, părul Arianei Grande. Uite de ce îl poartă mereu prins!

Alex Rodriguez a îngenunchiat pe nisipul alb și fin, iar Jennifer Lopez a fost pur și simplu copleșită de emoții. Pentru ea va fi a 4-a căsătorie, în timp ce A Rod a mai fost căsătorit doar o dată.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3.9.19✨♥️

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

De altfel, jucătorul de baseball Jose Canseco a afirmat că Alex ar avea o relație cu fosta soție, Jessica Sekely, pe la spatele lui J-Lo: "Săraca fată nu are nicio idee despre cine este cu adevărat. Alex Rodriguez. Sunt dispus să accept testul poligraf pentru a dovedi că ceea ce spun despre Alex Rodriguez este 100% adevărat”.