Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, și Alex Rodriguez, de 43 de ani, tocmai au sărbătorit 2 ani de relație. 2 ani pe care cântăreața a ținut să-i puncteze într-un mod adorabil.

J Lo a postat pe Instagram un colaj de fotografii în care sunt împreună, dar și o serie de fotografii cu Alex. Cel mai probabil, ultimele fotografii sunt realizate chiar de ea. 

A postat și un mesaj plin de iubire la adresa celui cu care-și împarte viața de doi ani: ”Doi ani de râsete. Doi ani de distracție, amuzament. Doi ani de aventuri. Doi ani de entuziasm, de creștere, de învățare. De prietenie adevărată”. ”Și atât de multă, iubire!! Mi-ai făcut lumea una mult mai frumoasă și stabilă…”, mai scrie J Lo, comparându-se cu ”o adolescentă care ia totul de la început, din nou și din nou”.

”De fiecare dată când cred că te-am înțeles, mă surprinzi în cele mai frumoase moduri, amintindu-mi ce binecuvântată sunt că te-am găsit în acest moment al vieții mele… al vieții noastre… Te iubesc!”, mai scrie cântăreața pe Instagram.