Jennifer Lopez se pregătește să ajungă din nou în fața altarului, pentru a 4-a oară. Artista în vârstă de 49 de ani, şi iubitul ei, cu 6 ani mai tânăr, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, s-au logodit după doi ani de relație, în timpul unei vacanțe petrecute în Bahamas.

A Rod a făcut anunțul pe contul lui de Instagram: "A spus DA!", a scris el în dreptul unei fotografii cu inelul de logodnă. J Lo a distribuit postarea, iar în loc de comentariu a pus o mulțime de emoticonuri cu inimioare.

Așa s-a născut ”Calma Remix”, piesa care a înnebunit planeta. Pedro Capó nu a crezut că va ajunge HIT

Bijuteria, în valoare de 1 milion de dolari, seamănă cu cea primită de Beyonce de la Jay Z în 2005. Inelul de logodnă are un diamant uriaș, de 10 karate, cu o claritate şi nuanță aproape de perfecțiune.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

De-a lungul timpului, cei doi au dat de înțeles că sunt #CoupleGoals, iar căsătoria este iminentă. Totuși, întrebată despre acest lucru, Jennifer Lopez a declarat într-un interviu recent: "Ne completăm! E iubire pură și adevărată. M-am grăbit în cele trei căsătorii de până acum, iar de data aceasta vreau să fiu sigură". J Lo are doi copii din căsătoria cu Marc Anthony, iar Alex a fost și el căsătorit și are două fiice.