După mai mulți ani de relație, presărați cu despărțiri și împăcări, Katy Perry și Orlando Bloom și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt. Cei doi s-au logodit chiar de Valentine's Day și au împărtășit momentul cu fanii de pe rețelele de socializare.

Cântăreața americană a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea și actorul britanic, având în fundal multe baloane roșii în formă de inimă, dar ceea ce le-a sărit în ochi tuturor a fost inelul de logodnă, din aur, cu diamant roz. Imaginea a fost distribuită și de Orlando Bloom pe contul său de Instagram.

Katy Perry și Orlando Bloom s-au cuplat pentru prima oară în 2016. S-au despărțit în 2017, dar și-au reluat relația în primăvara anului trecut.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Aceasta ar fi a doua nuntă pentru cântăreața în vârstă de 34 de ani, care a mai fost căsătorită cu actorul de comedie britanic Russell Brand, din 2010 până în 2012. De cealaltă parte, Bloom, în vârstă de 42 de ani, s-a despărțit în 2013 de top-modelul Miranda Kerr, cu care are un fiu în vârstă de 8 ani, pe nume Flynn.