E clar! Oricum ai da-o, zilele acestea este despre Ariana Grande și Pete Davidson. Toată lumea este cu ochii pe ei, după ce au anunțat că s-au logodit mai devreme decât s-ar fi așteptat oricine. Au făcut pasul după doar câteva săpămâni de relație, iar acum s-au mutat și împreună.

Invitat la show-ul TV The Tonight Show, Pete Davidson a confirmat logodna:  ”Mă simt de parcă aş fi câştigat un concurs. E al naibii de tare, Jimmy. E atât de amuzant să merg pe stradă, pentru că tipii merg pe lângă mine și îmi fac semne de apreciere. Un tip a venit la mine și mi-a zis „Hey, omule, mi-ai dat speranță”. Iar eu mă gândesc, nu am realizat că sunt atât de urât – Doamne. Sunt un norocos”, i-a spus actorul de 24 de ani gazdei emisiunii, Jimmy Fallon.

Tot dialogul a avut loc într-o notă la fel de amuzantă. Jimmy Fallon i-a spus iubitului Arianei: „Să știi că nu era nevoie să te logodești cu Ariana Grande ca să vii la emisiunea noastră”. „Și totuși am făcut-o”, a răspuns Pete Davidson, confirmând astfel că i-a dat inelul Arianei.