Taylor Swift s-a transformat în CUPIDON pentru o zi și a fost martoră la o cerere în căsătorie, chiar în culisele unui concert de-al său. Orice fată visează la o cerere în căsătorie de neuitat, însă atunci când acest lucru se întâmplă în fața lui Taylor Swift, poți spune că ți s-a îndeplinit un vis!

Ei bine nu, nu vorbim despre lucruri imposibile, iar dovada stă pe contul de Instagram al lui Tay Tay. Totul s-a întâmplat pe 13 iulie la concertul susținut în cadrul turneului "Reputation".

Anthony și Stephanie, protagoniștii acestei frumoase cereri în căsătorie, au fost selectați pentru a se întâlni cu Taylor Swift, în timpul unei sesiuni de "Meet and Greet", iar tânărul nu a vrut să piardă ocazia. A îngenuncheat cu Taylor Swift la un metru distanță și Stephanie, desigur, a spus "DA!".

 

Taylor Swift se poate considera un adevărat cupidon, deoarece viitorii miri s-au întâlnit la unul alt concert al artistei, în cadrul "Red Tour", în urmă cu 5 ani. Din acel moment, Anthony a știut că ar trebui să-și petreacă restul vieții alături de Stephanie. <3