Sănătatea mentală nu mai este demult un subiect de tabu printre vedete. Demi Lovato a avut probleme cu alcoolul și drogurile și a ajuns la reabilitare, Selena Gomez a ajuns la psihiatrie din cauza depresiei și anxietății, iar Bebe Rexha suferă de bipolaritate.

Bebe Rexha a mărturisit că a căzut în depresie și... nu doar atât! A fost diagnosticată cu tulburare bipolară. "Uneori mă simțeam atât de rău încât nu vroiam să ies din casă sau să fiu înconjurată de oameni, iar alteori simțeam o stare de bine care nu mă lăsa să dorm, să lucrez sau să compun. Acum știu de ce.", a dezvăluit Bebe Rexha într-o serie de postări pe Twitter.

Artista avea zile în care citea comentarii negative și se simțea neajutorată și vinovată pentru tot. Ajutorul pentru ea a venit tocmai din partea lui Katy Perry, care i-a fost mereu alături. „Aveam zile în care dacă citeam un comentariu un negativ, mi se strica toată ziua. Eram în concert cu Katy când aceasta mi-a spus: <<Nu mai citi aceste comentarii. Poți să citești 1000 de comentarii bune, iar acel singur comentariu negativ să te afecteze toată ziua>>”, a declarat Bebe.