Bebe Rexha a primit două nominalizări la premiile Grammy, ediția din acest an, dar are o mare problemă: nu știe cu ce să se îmbrace. Mai mult, artista îi acuză pe mai mulți designeri că au refuzat să-i creeze o ținută potrivită, pe motiv că este "prea mare".

Bebe Rexha poartă mărimea 38 la haine, deși măsoară în înălțime doar 1,65 de metri. Cântăreața visează să pășească pe covorul roșu într-o ținută mulată, doar că marii designeri spun că mărimea 38 este prea mare pentru standardul premiilor Grammy și nu vor să riște s-o dea în bară.

"Fundul meu mare merge, totuși, la Grammy", spune Bebe Rexha într-un video postat pe contul ei de Instagram. "Dacă nu vă place stilul meu vestimentar sau muzica mea este un lucru. Dar nu spune că nu poți îmbrăca pe cineva care nu are o anumită dimensiune a taliei. Sunt nominalizată la două premii Grammy, iar acesta este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată în cariera mea. Știu că artiștii colaborează cu designeri pentru a le crea outfit-ul potrivit pentru apariția la premiile Grammy. Am încercat și eu acest lucru, dar am fost refuzată din cauza formelor mele".

 

Bebe Rexha a fost nominalizată la Grammy, la categoriile "Best New Artist" și "Best Country Duo/Group performance".