Este cel mai bun studio de videochat din București, câștigă premiu după premiu, dar este și mereu aproape de oameni. Studioul de videochat cu numeroase modele de top anunță lansarea unei noi campanii intitulate #VreauMaiMult, prin care dorește să le fie aproape tuturor în cursa pentru o nouă viață.

Am simțit că este nevoie să ne implicăm într-o campanie prin intermediul căreia să ne adresăm tuturor oamenilor, nu doar modelelor de top de la Best Studios. Totuși, ne dorim să schimbăm și imaginea pe care cei din exterior o au despre acest domeniu. Videochatul nu este doar despre mai mulți bani; este despre mai multă libertate, mai mult timp liber, mai multe experiențe de viață, mai multe călătorii. Ne dorim ca prin acest hashtag să conectăm interesele și nevoile femeilor de pretutindeni, pentru ca singure să realizeze că nu este nimic rău în a vrea mai mult de la viață; este o opțiune pe care fie o urmăm, fie o refuzăm”, a declarat CEO-ul Best Studios București.

La Best Studios, nimic nu te poate opri să ai mai mult, dacă vrei mai mult!

Poate părea dificil de crezut, dar la Best Studios totul este posibil. O spun cei din board-ul de conducere, dar și modelele, care încep aici o nouă viață.

Tinerele sunt încurajate să își dorească zi de zi mai mult, fie că este vorba despre mai mulți bani, mai multe avantaje sau mai multe ieșiri cu prietenii. De fapt, Best Studios funcționează pe acest principiu: orice feedback primit din partea modelelor este materializat în (și) mai multe avantaje, de la suplimentarea concediilor la operații estetice sau teambuilding-uri.

Best Studios te ajută să #AiMaiMult din toate, pentru că meriți!

Prin campania #VreauMaiMult desfășurată pe pagina oficială de Facebook, Best Studios își dorește să scoată la suprafață nu doar nevoile femeilor din România, cât și forța lor de a și le satisfice și de a deveni independente.

Aici este locul în care orice model, cu sau fără experiență în domeniu, se formează și își descoperă noi laturi despre care, cel mai probabil, nici nu știa și devine cea mai buna versiune a sa. De asemenea, campania are rolul de a le dezinhiba pe tinere de “teama” de a îndrăzni, pentru a le demonstra că videochatul este, poate, singurul domeniu în care există 100% flexibilitate.

Încercăm să le facem pe femei să înțeleagă că o nevoie nu trebuie să fie doar de natură financiară pentru a o putea semnala; în egală măsură contează și nevoia de odihnă, de sănătate, de exprimare etc. Cu sau fără experiență, modelele Best Studios beneficiază de această flexibilitate, motiv pentru care prefer colaborarea cu Best Team. Ne place să empatizăm cu ele și să le ajutăm să evolueze, așa cum le-am promis la interviu. Poate că mai multe zile de vacanță sau o ieșire cu echipa în oraș nu înseamnă atât de mult din punct de vedere financiar, dar iată că sunt nevoi care pot <<costa>> dacă nu li se acordă atenție la timp”, mai susțin reprezentanții studioului Best.

Best Studios întreabă, modelele răspund “ce vor mai mult”!

Modelele de la Best Studios sunt mulțumite de încasările și stilul de viață pe care îl duc, dar, pentru că întotdeauna este loc de mai bine, Best Studios își dorește să le ajute să obțină și mai mult. Printre “plăcerile nevinovate” ale multor femei se numără distracția, răsfățul personal, experiențele interesante sau timpul liber pentru familie și prieteni. Startul inițiativei a fost dat chiar de modelele Best, încurajate să își exprime liber nevoile.

La întrebarea “tu ce vrei mai mult?”, ar trebui să își răspundă atât modelele de videochat, dar și orice altă persoană din afara domeniului, pentru că doar prin identificarea nevoilor putem obține mai mult în viața personală și în carieră. Prin campania #VreauMaiMult, Best Studios își dorește să transforme puterea hashtag-ului #VreauMaiMult în puterea tuturor femeilor care vor mai mult de la viață.

Aplică acum pentru un loc în Best Team: https://beststudios.ro/angajari-videochat.html