Mai e puțin până la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului – Super Bowl!  De ce se agită toată lumea? În fiecare an, Super Bowl aduce pe scenă cei mai tari artiști, iar toată lumea așteapta cu nerabdare să afle cine va face show.

Super Bowl e punctul culminant al campionatului de fotbal american și e locul în care se întâlnesc cei mai tari jucători profesioniști! Mai presus de finala în sine sunt show-urile muzicale și reclamele, bine gândite și mai ales plătite!

Anul acesta, P!nk va cânta imnul național al SUA la Gala Super Bowl. Va fi prima apariție a artistei la vreo ediție a celebrului eveniment, însă înainte de asta Pink va cânta și la Grammy-urile din 2018, acolo unde a primit și o nominalizare pentru What About Us!

Justin Timberlake va cânta în pauza meciului, pentru a doua oară în carieră, după ce în 2004, duetul cu Janet Jackson a provocat un scandal imens. Timberlake i-a dezvelit "din greșeală", spune el, sânul lui Janet Jackson, în timpul melodiei "Rock your Body".

Unii au spus că momentul a fost regizat pentru un plus de marketing, în timp ce alții au spus că a fost o problemă cu ținuta artistei.

Alături de Pink și Timberlake, pe scena Super Bowl vor mai urca: Lady Gaga, Luke Bryan, Billy Joel, Alicia Keys, Garth Brooks, Beyonce, Christina Aguilera, Whitney Houston sau Mariah Carey.

Ediția 2018 a finalei Superbowl, se va desfăşura pe 4 februarie în Minneapolis, Minnesota, Statele Unite.