Mai sunt doar două săptămâni până la lansarea celui mai așteptat film cu super-eroi din 2018 - “Avengers: Infinity War” - și deja avem toate semnele că filmul va sparge toate recordurile.

După ce primul trailer a doborât orice record de audiență - fiind vizualizat de 36 de milioane de ori pe contul de Facebook al Marvel Studios în primele nouă ore de la postare, iar pe Youtube a reușit să atingă 23 de milioane de views în primele 24 de ore, acum noul film din seria "Avengers" se poate lăuda cu o nouă performanță: numărul de bilete rezervate este dublu față de “Black Panther”, cel mai bine vândut film din 2018, până acum. De altfel, “Infinity War” depășește rezervările înregistrate de ultimele 7 filme Marvel la un loc. Printre ele, se numără “Thor: Ragnarok”, “Spider-Man: Homecoming”, “Guardians of the Galaxy Vol. 2” sau “Captain America: Civil War”.

Specialiștii în cinematografie pariază deja că filmul va aduna din încasări între 175 și 200 millioane de dolari numai în weekendul de lansare. 

 

DIETA cu care Beyonce a slăbit 30 de kilograme. Durează doar 22 de zile!

Următorul film din seria “Avengers” va avea premiera pe 27 aprilie. Captain America, Iron Man, Dr. Strange, Black Panther, Spider-Man, Gardienii Galaxiei și restul eroilor tăi favoriți se confruntă cu cea mai mare amenințare de până acum: maleficul zeu Thanos, care și-a propus „Să distrugă jumătate din univers!”.