La scurt timp după ce Beyonce și Jay Z au început turneul comun On The Run II, faimosul cuplu se pregătește pentru venirea pe lume al celui de-al patrulea lor copil. Cel puțin așa circulă o vorbă pe internet.

Imediat după primele concerte, fanii au început să speculeze că Beyonce ar fi însărcinată din nou. Motivul? Hainele pe care le poartă pe scenă. Artista, în vârstă de 36 de ani, a optat pentru mai multe rochii și sacouri strânse în talie, dar și o rochie cu paiete - care are desenată o inimioară, chiar pe burtă.

“Dacă te uiți cu atenție poți observa că rochia cântăreței are aplicată o inimă chiar în partea de mijloc a stomacului. Sunt convins că acolo este un mic îngeraș în creștere.” - a scris cineva pe Twitter.

 

Acesta nu este singurul mesaj de acest gen care circulă în mediul virtual. “Se pare că Beyonce este însărcinată din nou. Stiți foarte bine că cei doi iubesc cifral 4 și în plus poartă toate acele trench-uri în turneu” sau “Sunt singura care crede că Beyonce e însărcinată din nou?” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. 

De altfel, o sursă din anturajul celor doi ar fi confirmat vestea sarcinii pentru revista Star: “A fost neașteptat deoarece s-a întămplat atât de repede după nașterea gemenilor, dar Beyonce este foarte fericită”. Cuplul Jay-Z - Queen B nu a comentat în niciun fel zvonurile apărute pe piață.