După ce au transmis mesaje de compasiune și încurajare pentru victimele uraganelor care au lovit puternic Statele Unite în ultimele două săptămâni, iar Beyonce le-a dus personal alimente sinistraților, acum zeci de vedete s-au adunat la un loc pentru a da o mână de ajutor.

Vedetele de la Hollywood au adunat 14,5 milioane de dolari în cadrul unui teledon uriaș, organizat de principalele televiziuni din SUA.

Alina Eremia a fost la un pas de DEZASTRU. A plecat la limită din calea Uraganului Irma

Evenimentul a fost moderat de Jamie Foxx și Leonardo DiCaprio, iar pe scenă au cântat artiști precum, Usher, Blake Shelton, Torri Kelly, Luis Fonsi sau Stevie Wonder. 

Justin Bieber, George Clooney, Barbra Streisand, Al Pacino, Lupita Nyong’o, Jay Leno și alte zeci de vedete au răspuns la telefoane, celor care făceau donații.

În același timp, alte vedete, care n-au putut fi prezente la evenimentul caritabil, precum Beyonce, Will Smith și Dwayne „The Rock“ Johnson au trimis mesaje de încurajare video.

Inițial teledonul urma să fie organizat pentru sprijinirea victimelor uraganului Harvey care a lovit Texasul, dar a fost extins și pentru sprijinirea locuitorilor din Florida și Caraibe devastate de Uraganul Irma.