Fanii lui Beyonce sunt deja obișnuiți cu aroganțele pe care le face diva. După ce și-a adus propria șampanie la Golden Globes, Queen B le-a interzis fotografilor să îi facă poze la ceremonia lui Kobe Bryant.

Toți cei care i-au fost apropiați lui Kobe Bryant au avut ocazia de a-i aduce un omagiu în c adrul ceremoniei organizate în memoria lui. Printre cele mai emoționante momente s-a aflat și cel al lui Queen B, care a deschis seara cântând piesele ”XO” și ”Halo”.

”Este o ofensă la adresa familiei și fanilor lui Kobe. Beyoncé ține foarte mult la imaginea ei, de obicei ea aprobă publicarea anumitor fotografii, dar de data asta niciun fotograf care a fost prezent la ceremonie nu a fost lăsat să o poată fotografia. Personalul de la Staples Center a fost trimis pentru a se asigura că nu există aparate de fotografiat lângă scenă. Fotografii nu au putut să creadă asta. Acest lucru nu ajută deloc la imaginea lui Beyoncé. O face să pară o divă. Momentul nu era despre ea”, a declarat una dintre persoanele prezente la ceremonie.